Όλα όσα πρέπει να προσέξεις στη μουσική του γάμου σου

Πριν κάνεις το πρώτο ραντεβού με τον DJ που έχεις αποφασίσει να προσλάβεις στη δεξίωση του γάμου σου, τι θα πρέπει να συζητήσεις μαζί του; 

Αυτά είναι τα ζητήματα που θα πρέπει να έχεις σκεφτεί από πριν, για μια επιτυχημένη γαμήλια δεξίωση: 

Η ηχητική κάλυψη

Δεν αρκεί μόνο ο DJ, αλλά και η ηχητική κάλυψη, με ηχεία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να φτάσει η μουσική από τη κονσόλα στα αυτιά των καλεσμένων σας, με το πιο κρυστάλλινο ήχο. 

Ο Φωτισμός της πίστας 

Φρόντισε για τη μία κατάλληλη φωτιστική κάλυψη στη πίστα του χορού! Δεν αρκεί να έχεις άψογο ήχο, χωρίς χορευτική ατμόσφαιρα! Πρόσθεσε αν το επιθυμείς, επιλογές για event lighting για ένα πιο ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα στο χώρο της δεξίωσης!

Εφεδρικό πλάνο

Ρώτα τον DJ, αν έχει κάποιο B-plan για την περίπτωση κάποιου μη αναμενόμενου σεναρίου βλάβης! Είναι πολύ σημαντικό να έχει προνοήσει για κάθε ενδεχόμενο με εφεδρικό εξοπλισμό, DJ αντικατάστασης, κ.α.

Δείτε πάνω από 1 φορά τον DJ σας

Μην αρκεστείτε στο 1 και μοναδικό ραντεβού μαζί του! Ίσως χρειαστεί να συναντηθείτε ξανά και ξανά, προκειμένου να είστε σε απόλυτη αρμονία με τον DJ σας, στις μουσικές επιλογές του γάμου σας. 

Προσοχή στη νομιμότητα! 

Επιλέγετε νόμιμους επαγγελματίες, όπως η εταιρεία Foksound,  για να αποφύγετε τυχόν ευτράπελα στη δεξίωσή σας! Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι στο χώρο της μουσικής κάλυψης, που εκτελούν το επάγγελμα χωρίς άδεια, κάτι το οποίο διώκεται ποινικά και σε περίπτωση ελέγχου μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε διακοπή της εκδήλωσής σας! 

Αναρωτιέσαι που θα βρεις έναν DJ, να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του γάμου σου; 

Η εταιρεία FokSound είναι μία έμπειρη εταιρία διοργάνωσης επιτυχημένων εκδηλώσεων με ειδίκευση στις γαμήλιες δεξιώσεις και τα εταιρικά event, σε όλη την Ελλάδα. Επικεφαλής ο Φωκίων Πλυτάς, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα στη δεξίωσή σας με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια και προσωπική εξυπηρέτηση. Προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μουσικής κάλυψης και συστημάτων φωτισμού & ήχου, για 100% επιτυχημένες εκδηλώσεις γάμων, βαπτίσεων, party, εταιρικών εκδηλώσεων, παιδικών party. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, φροντίζουμε να είναι πάντα τελευταίας τεχνολογίας, για το πιο άρτιο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. Εκατοντάδες επιτυχημένα event και ευχαριστημένοι πελάτες μέχρι σήμερα, είναι η καλύτερη απόδειξη για το κύρος της FokSound.