Τα 5 βήματα για τέλεια μουσική στη γαμήλια δεξίωση!

Μουσική γάμου… Από που ξεκινάμε για το πιο ξεσηκωτικό γαμήλιο party;

Ακόμη ένα σημαντικό task στη λίστα του γάμου σου, για εσένα που θες να είναι όλα τέλεια!  Τι κι αν έχεις κανονίσει στην εντέλεια την εκκλησία, το στολισμό, το φαγητό και την υποδοχή των καλεσμένων σου στο χώρο της δεξίωσης; Μία κακή επιλογή μουσικής στο γάμο, μπορεί να αμαυρώσει το κέφι και τη διάθεση των καλεσμένων σου! Ποιος μπορεί λοιπόν, να εγγυηθεί κέφι στα ύψη; 

Επίλεξε τον κατάλληλο DJ. Ο άνθρωπος που θα επιμεληθεί τη μουσική, θα πρέπει να είναι επαγγελματίας και να έχει εμπειρία συγκεκριμένα στη μουσική κάλυψη γάμων. Κατόπιν θα πρέπει να προσέξετε μαζί τα παρακάτω steps, για το τέλειο μουσικό αποτέλεσμα!  Πάμε να δούμε τα στάδια ενός γάμου, από την αρχή έως το τέλος:

  • Προσέλευση καλεσμένων 

Η στιγμή που οι καλεσμένοι σας προσέρχονται στη δεξίωση. Άλλοι τακτοποιούνται στα τραπέζια, άλλοι απολαμβάνουν το welcome cocktail στο bar και άλλοι εξερευνούν το χώρο της δεξίωσης. Η μουσική σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να είναι χαλαρή, μελωδική και elegant. 

  • Είσοδος του ζευγαριού 

Η πρώτη μεγάλη στιγμή της δεξίωσης! Χαρούμενη και ανεβαστική μουσική για να κάνετε μία θεαματική είσοδο στο χώρο! Είτε επιλέξετε ένα Hit της εποχής ή ένα διαχρονικά αγαπημένο κομμάτι, διαλέξτε με τη βοήθεια του έμπειρου DJ γάμου, εκείνο με το οποίο θα εντυπωσιάσετε. 

  • Πρώτος χορός ζευγαριού 

Το αγαπημένο σας τραγούδι! Είτε πρόκειται για blues, ή για ένα ρομαντικό βαλσάκι, ο πρώτος χορός είναι η πιο συγκινητική στιγμή σε ένα γάμο. Το νέο ζευγάρι θα χορέψει και θα εκφράσει συναισθήματα, θα δώσει τη κατάλληλη ατμόσφαιρα και θα εξιστορήσει την ιστορία του. Αν έχετε χαθεί σε λίστες κομματιών και δεν μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς, ζητήστε τη βοήθεια του έμπειρου DJ σας!  

  • Η μουσική στο Dinner

Το σημείο στη γαμήλια δεξίωση που… ακούγεται λιγότερο! Κατά τη διάρκεια του φαγητού, οι καλεσμένοι συζητούν μεταξύ τους και απολαμβάνουν ένα ποτήρι καλό κρασί. Η μουσική που θα συνοδεύει το δείπνο, θα πρέπει να είναι διακριτική αλλά όχι αδιάφορη! Καλά ελληνικά κομμάτια, έντεχνα και προσεγμένες επιλογές για να αγκαλιάσουν γλυκά την ώρα του φαγητού και της κουβέντας στα τραπέζια! 

  • Η μουσική στο Party

Ας ξεκινήσει ο χορός! Όταν έρθει η ώρα του party, αφήστε τον DJ σας να δημιουργήσει και… let the magic happen! Φυσικά, ο ίδιος θα σας ζητήσει να του δώσετε κάποιες κατευθύνσεις: μόνο ξένα ή και ελληνικά; Λαικά και παραδοσιακά ή μόνο σύγχρονη μουσική; Αντί να κάνετε τεράστιες λίστες με τραγούδια που αγαπάτε, διευκολύνετε τη θέση σας με 1 λίστα τραγουδιών που ΔΕΝ αγαπάτε! Είναι πολύ πιο εύκολο! 

Αναρωτιέσαι που θα βρεις έναν DJ, να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του γάμου σου; 

Η εταιρεία FokSound είναι μία έμπειρη εταιρία διοργάνωσης επιτυχημένων εκδηλώσεων με ειδίκευση στις γαμήλιες δεξιώσεις και τα εταιρικά event, σε όλη την Ελλάδα. Επικεφαλής ο Φωκίων Πλυτάς, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα στη δεξίωσή σας με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια και προσωπική εξυπηρέτηση. Προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μουσικής κάλυψης και συστημάτων φωτισμού & ήχου, για 100% επιτυχημένες εκδηλώσεις γάμων, βαπτίσεων, party, εταιρικών εκδηλώσεων, παιδικών party. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, φροντίζουμε να είναι πάντα τελευταίας τεχνολογίας, για το πιο άρτιο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. Εκατοντάδες επιτυχημένα event και ευχαριστημένοι πελάτες μέχρι σήμερα, είναι η καλύτερη απόδειξη για το κύρος της FokSound.